Články

Precizní technologie a kreativita jsou zásadní při výrobě dřevěných misek za pomoci CNC frézovacího stroje. Zde Vám ukážeme postup jak se vytváří jedinečná dřevěná miska od začátku až do finální podoby.

V dnešní době, kdy se stále více zaměřujeme na udržitelnost a ekologické zásady, volba nádobí z přírodních materiálů získává stále větší příznivce. A není to jen kvůli ekologickému vědomí, ale také kvůli řadě výhod, které nádobí z materiálů jako dřevo, bambus či sklo nabízí.

Halloween je svátek plný zábavy, kostýmů a strašidelných ozdob, a výzdoba hraje klíčovou roli v tom, jak vytvořit tu pravou halloweenskou atmosféru. Zde je pár tipů na to, jak vytvořit úžasnou halloweenskou výzdobu.

Montessori houpačka je zajímavým nástrojem používaným v Montessori vzdělávání. Je to jednoduchý dřevěný prvek, který se pohybuje nahoru a dolů a umožňuje dětem experimentovat s vlastní tělesnou váhou a vnímat pohyb.

Novinkou tohoto týdne jsou vázičky se skleněnou zkumavkou, tyto vázičky jsou vyrobeny ze dřeva. Design je decentní, roztomilý a hravý. Výhodou je, že i ta nejmenší kytička co dostanete nepřijde nazmar.

Dárek k vítání občánků není vůbec lehká záležitost, omezený rozpočet a zároveň chuť darovat něco, co ocení nejen děti, ale i rodiče je náročné. Proto jsme se rozhodli, že pro obce připravíme slevu na naše mističky s gravírovaným jménem.

Do naší nabídky jsem nově zařadili možnost gravírování pouze jména. Můžete tak darovat originální dárek, který potěší a je na míru. Gravírování pouze jména je naši nejlevnější variantou gravírování. Věříme, že se Vám tato varianta bude líbit :).

Nedávno jsme do naši nabídky zařadili nové nástěnné hodiny. A napadlo nás, že byste rádi znali jejich výhody.