Články

Metoda stravování formou BLW (dítětem vedené stravování) spočívá v tom, že dítě již od mala jí samo a není nikým krmené. Nejsou zapotřebí tedy přesnídávky, ani krmení lžičkou. Základem této filozofie je i to, že rodič nechá dítě začít jíst až když dítě projeví o jídlo zájem, ne dříve.

Dřevěné nádobí má velmi dlouhou tradici a dnes se opět vrací do módy, zřejmě proto, že je to přírodní materiál a neobsahuje žádné toxické látky, které by se mohly dostat do potravin.

Všichni to známe, dnes je tak těžké něco vybrat. Nabídka je široká a oslavenec stále zarytě tvrdí, že vážně nic nechce a vše má. Tedy, pokud se neptáte dětí, ty mají tolik nápadů!

Máme pro Vás novinku! U naší učící věže je nově možné si vybrat barvičku, která se Vám líbí ♥ Přejete si klasickou bílou, modrou, růžovou, nebo barvu dřeva? Všechny tyto možnosti Vám od dnešního dne můžeme s radostí nabídnout :) Jedna z možností je také objednat si židličku bez finálního nátěru a natřít si jí podle sebe, koneckonců...

Přemýšlíte o učící věži, ale máte své pochyby? Budete ji využívat, nebo to bude další přebytečná věc, zabírající prostor v už tak malé kuchyni? Pojďte se s námi podívat na klady a zápory dětské učící věže a také na na naši osobní zkušenost :)

Je dárek a DÁREK, darujte Vašim blízkým něco originálního, něco co bude jen pro ně a nebude to vlastnit nikdo jiný na světě........

Právě jsme vyrobili misky na přání, podívejte se, jaké můžete mít rozměry mističek a jaké mohou být použité materiály.

Všichni máme doma něco dřevěného, i kdyby to bylo jen dřevěné prkénko, nebo dřevěné mističky z našeho e-shopu :) Protože péče o dřevěné nádobí je zcela jiná vůči keramickému, rádi bychom Vám ukázali jak na to :)